Cosul este gol pusca

Produse 
 

Returul produselor


Avem sute de design-uri. La fiecare produs in parte aveti o simulare foarte apropiata de realitate a desenului asa cum arata el aplicat pe fiecare culoare de tricou. Ar fi mare pacat sa returnati un produs din miile de combinatii posibile pentru ca nu ati masurat corect marimea, pentru ca va fi greu sa il vindem avand la dispozitie atat de multe combinatii.

Va rugam astfel sa incercati sa masurati un alt tricou sau sa va consultati cu noi asupra marimii in cazul in care e un cadou.

Daca chiar ati facut tot posibilul si totusi tricoul nu corespunde cu ceea ce va doriti, aveti dreptul sa il returnati in maxim 10 zile.
Pentru a returna un produs, va rugam sa parcurgeti pasii urmatori:

1. Sunati la numarul de telefon de suport: 0728 22 44 01
2. Vom avea nevoie de numele Dvs si alegerea de inlocuire produs sau returnare contravaloare produs.
3. O data acceptat returul telefonic, veti putea trimite coletul la sediul nostru din Bucuresti, facand comanda la curier Fan Curier la 021/9336
TRICOHOLIC.RO
Bd. Iuliu Maniur nr 7, Cotroceni Business Center, corp A, etaj 1, camera 40, Bucuresti, 061072

Costul returului il veti suporta Dvs in cazul in care nu este un viciu de calitate (tricou rupt, nu corespunde cu comanda, imprimeu stramb etc)


In cazul in care ati ales returnarea contravalorii produsului, va trebui sa ne transmiteti prin email la tricouri@tricoholic.ro contul bancar si numele asignat pentru a trimite banii in maxim 15 zile. 

 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online