Cosul este gol pusca

Produse 
 

 

Avem sute de design-uri. La fiecare produs in parte aveti o simulare foarte apropiata de realitate a desenului asa cum arata el aplicat pe fiecare culoare de tricou. Ar fi mare pacat sa returnati un produs din miile de combinatii posibile pentru ca nu ati masurat corect marimea, pentru ca va fi greu sa il vindem avand la dispozitie atat de multe combinatii.
De asemenea, este cunoscut faptul ca foarte putine haine vin turnate pe purtator. Chiar daca sunt produse de calitate superioara, ar fi bine sa nu va asteptati la tricoul perfect care va va invalui formele precum aratau zeitatile din Olimp :)

Va rugam astfel sa masurati un tricou de prin casa si sa va ghidati dupa tabelele de mai jos, in functie de tipul de tricou/bluza alese.

Tricouri premium din bumbac 100%, mai groase decat media din industrie, 185gr. Le folosim in general la culorile alb si negru. Se spala la 30 grade.

   
Tricouri din bumbac 100%, material moale, mai subtiri decat tricourile premium insa la fel de rezistente in timp, 150gr. Le folosim in general la tricourile barbatesti colorate. Se spala la 30 grade.

   
Tricouri din bumbac 100%, material moale, de grosime medie, 185gr, fara cusatura laterala. Croiala cambrata, pentru femei, de lungime medie (nu sunt genul de tricouri care te lasa cu burta goala :)). Se spala la 30 grade.

  


Tricouri din bumbac 100%, de grosime medie, 190gr, fara cusatura laterala. Croiala clasica, disponibile marimi pentru varste de la 3-4 ani, conform tabelelor de mai jos. Se spala la 30 grade.

  

Si marimile conform varstelor si inaltimilor aproximative. Sugeram sa luati o marime mai mare daca nu sunteti foarte siguri de masuratori, avand in vedere cresterea copilului.

 
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ şi nu crează obligaţii contractuale Suntem prezenti pe ShopMania - Cumparaturi Online